Te veel zout in eten, te hoge zoutconsumptie kan schadelijk zijn voor de gezondheid

  Afslanken-dieet - Met HCG Oral snel en blijvend afslanken op een natuurlijke manier. Hormoonvrij vermageren - Diėten voor uw gezondheid. Gewichtsverlies voorkomt bikinistress in de zomer. HCG Oral is een natuurlijk product voor het bestrijden van overgewicht. Gewichtsbeheersing met behulp van eetlustremmers.
Hormoonvrij vermageren - Diėten voor uw gezondheid.

Nog steeds te veel zout in eten

Terug naar vorige pagina
DEN HAAG – Minister Klink van Volksgezondheid heeft de levensmiddelenindustrie opgeroepen minder zout te gebruiken.

De Voedsel en Waren Autoriteit (VWA) heeft onderzoek gedaan naar de verschillende zoutgehaltes in dezelfde producten en de verschillen blijken groot.
Een deel van de industrie is goed bezig met het verlagen van het zoutgehalte, maar er zijn ook veel bedrijven die achterblijven.

Twee jaar terug deed minister Klink al dezelfde oproep. Volgens hem is het mogelijk de hoeveelheid zout in voedsel te verlagen, zonder dat dit iets afdoet aan de smaak. Hij pleit dan ook voor meer technologische vernieuwing om het zoutgehalte terug te brengen.

Gezondheid
Een te hoge zoutconsumptie kan schadelijk zijn voor de gezondheid. Op dit moment is de gemiddelde zoutconsumptie in Nederland te hoog.
De gemiddelde zoutinname van volwassenen is ongeveer negen gram per dag. De Gezondheidsraad adviseert niet meer dan 6 gram per dag te nuttigen.

Bron: nu.nl
Terug naar vorige pagina
Ontvang bericht via e-mail wanneer er een nieuw artikel op HCG Oral Nieuws wordt geplaatst:

Ik wens mij te registreren

Afmelden

* E-mail adres:

* Verplichte velden

Afslanken-dieet - Met HCG Oral snel en blijvend afslanken op een natuurlijke manier - Hormoonvrij vermageren - Diėten voor uw gezondheid - Gewichtsverlies voorkomt bikinistress in de zomer - HCG Oral is een natuurlijk product voor het bestrijden van overgewicht - Geen jojo effect - Een afslankkuur - Op dieet met een afslankmiddel in de vorm van druppels - Een hulp bij vetverbranding - Lijnen met een vetverbrander – U BMI of Body Mass Index verbeteren door vetverbranding - Gewichtsbeheersing met behulp van eetlustremmers.
Copyright © 2011 - dieet-afslanken.com